Palautus

Vaihto- ja palautusehdot

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita.  Huom! Vaihto-ja palautusoikeus ei koske kustomoituja tuotteita. Ota aina yhteyttä sähköpostitse ennen palautuksen tekemistä osoitteeseen hennandesign@gmail.com.

Liitä palautuksen mukaan seuraavat tiedot:

nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi
sekä kopio tilauksen yhteydessä sähköpostiisi tulleesta tilausvahvistuksesta

Palautusosoite:
Henna Hintsanen/HooHintsanen
Vibu 10-116
10415 Tallinn
Estonia

 

Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan verkkokaupassa käyttämäsi maksutavan kautta palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen. Asiakas on sitoutunut maksamaan palautuksesta aiheutuneet postituskulut.

Mikäli sinulle on toimitettu väärä tuote, tuote on vaurioitunut tai siinä on virhe, tulee sinun ilmoittaa asiasta viipymättä sähköpostitse osoitteeseen hennandesign@gmail.com. Voit palauttaa virheellisen toimituksen antamiemme ohjeiden mukaisesti, jolloin lähetämme sinulle uuden tuotteen. Huomaathan, että mikäli pakettisi ja tilaamasi tuote on vaurioitunut kuljetuksessa, teethän asiasta samantien vahinkoilmoituksen postin toimipisteessä ja otathan yhteyttä tämän jälkeen myös meihin sopiaksesi uuden tuotteen toimituksesta.