Tietosuoja

Rekisterinpitäjä ja sen yhteystiedot

hennan
Tmi HooHintsanen (y-tunnus: 2952909-8)
Puhelinnumero: +358 44 5650178
E-mail: hennandesign@gmail.com

Tmi HooHintsanen (jäljempänä hennan) sitoutuu suojaamaan niiden henkilöiden yksityisyyttä, joiden henkilötietoja se kerää liiketoiminnassaan. Tämä tietosuojaseloste selventää, miten hennan käsittelee henkilötietoja, joiden käsittely liittyy asiakkuuksiin, markkinointiin ja yhteistyökumppanuuksien ylläpitoon.

Selosteessa selvennämme myös, millä tavoin verkkosivuillamme ja verkkokaupassamme kerätään analytiikan perusteella tietoja, joista henkilö ei ole tunnistettavissa.

Haluamme, että henkilöt, joiden henkilötietoja keräämme, tietävät henkilötietoihin liittyvät oikeutensa. Tietosuojaselosteessa kerromme, mihin tarkoituksiin keräämme ja käytämme henkilötietoja, mitä tietoja keräämme, mistä tiedot on kerätty ja miten halutessaan tiedot saa poistettua henkilörekistereistämme sekä peruutettua mahdollisen henkilötietojen käsittelyyn annetun suostumuksen.

 

Mitä tietoja minusta kerätään?

Asiakasrekisteriin tallennetaan asiakkaan etunimi, sukunimi, katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maa, sähköpostiosoite, puhelinnumero, asioidessa käytetty kieli ja asioidessa käytetty valuutta. Yritysasiakkaalta tallennetaan lisäksi yrityksen nimi, y-tunnus ja alv-tunnus.

Lisäksi verkkokaupan tilaustietoihin tallennetaan asiakkaan tilauksen yhteydessä antamat tiedot, kuten tilauksen tuotesisältö, maksutapa ja toimitustapa.

 

Mihin henkilötietoja käytetään?

Henkilötietoja käytetään asiakassuhteen hoitamiseen, tilauksen toimitukseen, käsittelyyn ja arkistointiin sekä tilastollisiin- ja markkinointitarkoituksiin. 

Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteena on sopimus, suostumus tai oikeutettu etu. Sopimuksella tarkoitetaan sopimuksen, kuten verkkokaupasta tehdyn tilauksen täytäntöönpanon ja toimituksen edellytyksenä olevien henkilötietojen käsittelyä. Suostumuksella tarkoitetaan ennalta saatua suostumusta henkilötietojen käsittelyyn. Suostumus on voitu antaa kirjallisesti, suullisesti tai esimerkiksi verkkokauppatilauksen, yhteydenottopyynnön tai uutiskirjeen tilauksen yhteydessä. Oikeutettu etu tarkoittaa, että tietojen käsittely on tarpeen Hennan oikeutetun edun toteuttamiseksi. 

Henkilötietojen käsittelyssä on huomioitu 25.5.2018 alkaen noudatettavan EU:n tietosuoja-asetuksen asettamat vaatimukset.

 

Kuinka kauan henkilötietojani säilytetään?

Säilytämme henkilötietojasi niin kauan, kuin se on tarpeellista rekisterin käyttötarkoitusten toteuttamiseksi.

Lisäksi joitain tietoja voidaan säilyttää kauemmin niiltä osin kuin se on tarpeen laissa asetettujen velvollisuuksien, kuten kirjanpitoa ja kuluttajakauppaa koskevien vastuiden hoitamiseksi.

 

Luovutetaanko henkilötietoja kolmansille osapuolille?

Luovutamme henkilötietoja logistiikka ja maksupalvelu yhteistyökumppaneille, verkkokauppamme toiminnan mahdollistamiseksi. Verkkokauppatapahtumat tuotetasolla välittyvät tarvittaessa markkinointi- ja sisältöalustoille, joita käytetään esim. sähköpostimarkkinoinnissa. Nämä kolmannet osapuolet eivät missään tapauksessa saa käyttää annettuja tietoja omiin tarkoituksiinsa ja heille toimitetaan vain palvelun toteutumisen kannalta oleellinen tieto. Kaikki tiedonsiirto kolmansien osapuolien kanssa tapahtuu salatun yhteyden kautta. Henkilötietoja voidaan luovuttaa tarvittaessa lain mukaan viranomaisille.

 

Mitä oikeuksia minulla asiakkaana on? 

Asiakkaana sinulla on tarkistus- ja oikaisuoikeus, oikeus peruuttaa antamasi suostumus sekä poisto-oikeus henkilötietoihisi liittyen.

Halutessasi voit olla antamatta henkilötietoja niissä tilanteissa, joissa keräämme henkilötiedot suoraan sinulta. Huomaathan kuitenkin, että tilauksen tekeminen, vaihto tai palautus verkkokaupasta ei tällöin ole mahdollista.

Tarkistusoikeudella tarkoitetaan, että voit pyytää selvityksen, mitä henkilötietoja sinusta löytyy ja tutustua niihin. Voit myös pyytää kopion tiedoistasi sekä pyytää selvityksen, miten tietojasi käsitellään.

Halutessasi voit kieltää suoramarkkinoinnin tai peruuttaa jo antamasi suostumuksen milloin tahansa. Lisäämme peruutuslinkin kaikkiin lähettämiimme sähköisiin markkinointiviesteihin. Suostumuksen voit peruuttaa myös ottamalla yhteyttä sähköpostitse hennandesign@gmail.com. 

Sinulla on myös oikeus tulla ns. unohdetuksi, eli voit tietyissä tilanteissa pyytää, että henkilötietosi poistetaan kokonaan. Tällöin tietosi poistetaan viivytyksettä edellyttäen, että meillä ei ole mitään laillista perustetta säilyttää tietojasi. Pyrimme aina varmistamaan, että henkilötiedot ovat ajantasalla, joten tarkistathan tietosi kun teet tilausta verkkokaupassa. Virheelliset tai puutteelliset henkilötietosi korjataan pikimmiten.